Välkommen till Soleon – din lokala expert på solceller och laddboxar! Hos Soleon är vi stolta över att erbjuda hållbara energilösningar som inte bara sparar pengar för våra kunder, utan också bidrar till en grönare och mer miljövänlig framtid. Vi specialiserar oss på installation och underhåll av solcellssystem samt laddboxar för elbilar, vilket gör oss till en komplett leverantör av förnybar energi.

förnybar energi

Vilka är vi?

Vårt team är kunniga inom solceller, energisystem och förnybar energi. Vi har erfarenhet av att analysera solcellsmarknaden, vilket ger oss en unik insikt i branschen och dess aktörer. Vi förstår att det kan vara överväldigande att försöka hitta rätt solcellsleverantör av de hundratals som finns och där kommer vi in som en säker solcellsleverantör med hög expertis.

Vår vision

Vår vision är att hjälpa så många människor som möjligt att övergå till solenergi och bidra till en mer hållbar framtid. Genom att erbjuda en enkel och pålitlig plattform för att jämföra solcellsofferter, gör vi det lättare för dig att investera i solenergi och ta ett steg mot en grönare värld.

Vi tror att…

Information är nyckeln till att göra smarta val så därför strävar vi efter att göra solcellsmarknaden så transparent och lättillgänglig som möjligt. På vår hemsida hittar du även en omfattande kunskapsbank med artiklar, guider och verktyg som hjälper dig att förstå solceller och deras fördelar.

Hur ni kontaktar oss

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss gärna via e-post, telefon eller sociala medier. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta solcellslösningen!

Epost: kontakt@soleon.se
Telefon: 0724474125
Instagram: soleon_sol

Möt Emil

Scroll to Top